Rejtély, hogy eljut-e Európába az 5G-s Samsung laptop

Snapdragon 8cx Gen 3 chipet hozott magával a Galaxy Book2 Pro 360, így értelemszerűen 5G-képes. 

Újabb remek laptopot mutatott a Samsung, méghozzá a Galaxy Book2 Pro 360 új változatát, ezúttal Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 3 chippel. Dél-Koreában már biztosan kapható lesz, az európai megjelenésben egyelőre csak reménykedni lehet.


A laptopba mindenesetre 5 nm-es, Windows-on-ARM eszközökhöz készült chip kerül, ami CPU és GPU terén 85 és 60 százalékos előrelépést hoz az elődhöz mérten. A 13,3 hüvelykes gép mindössze 1,04 kilogramm és 11,5 mm vastag, az AMOLED-kijelző ráadásul 360 fokban, tabletes módba is forgatható. S Tollal pedig lehet rá jegyzetelni is.

Javult az üzemidő, videózáskor akár 35 óra is lehet. És van Wi-Fi 6E, 5G, Windows 11 segítségével pedig üzleti PC-nek is kiváló megoldás lehet, a Microsoft Secured-Core PC plecsnijét is megkapta. Az ára Dél-Koreában egyébként úgy 1400 eurónak megfelelő összeg lesz.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?