Szemöldöknyomtatót mutatott be a L’Oreal

L’Oreal a CES 2023 kiállításon két új technológiai prototípust mutatott be, köztük a szemöldöknyomtatásra szánt Brow Magic-et, amely a professzionálishoz hasonló eredményeket tesz elérhetővé otthon is.

Eddig a kívánt szemöldök megjelenés eléréséhez több termékre, időre és szakértelemre volt szükség – a pontos eredmény eléréséhez pedig drága professzionális szolgáltatásokra, például microbladingre (szemöldöktetováló technika). A L’Oréal Brow Magic segítségével azonban az emberek otthon is elérhetik a természetes szemöldökük és arcvonásaik alapján személyre szabott szemöldök kinézetét.


A L’Oréal által a Prinker (a nyomtatott, nem állandó tetoválások úttörője) technológiai céggel közösen kifejlesztett eszköz a professzionálishoz hasonló eredményeket tesz elérhetővé otthon is. A 2400 apró fúvókát és az akár 1200 csepp /inch (1 inch=2,54 cm) (dpi) nyomtatási felbontású nyomtatási technológiát használó kütyü az első kézi, könnyű, elektronikus szemöldöksminkelő applikátor, amely másodpercek alatt a legpontosabb szemöldökformát biztosítja a fogyasztók számára

A L’Oréal Modiface AR technológiáját használva a L’Oréal szemöldöknyomtató beszkenneli a felhasználó arcát, és ajánlásokat tesz a microblading, micro-shading vagy töltőanyag-hatásokra.

Brow Magic

A készülék használata:

  • Nyissa meg a L’Oréal Brow Magic alkalmazást, és szkennelje be az arcot a Modiface szemöldökolvasóval
  • Válassza ki a kívánt formát, vastagságot és hatást
  • Ecsettel kenje át a szemöldökét a L’Oréal primer-rel
  • Mozgassa a nyomtatót a szemöldökön végig egyetlen, lendületes mozdulattal.
  • Vigyen fel egy fedőréteget a szemöldök fixálásához

A L’Oréal Brow Magic által készített szemöldök könnyen eltávolítható egy hagyományos sminklemosóval. A L’Oréal Brow Magic várhatóan 2023-ban kerül forgalomba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?