A fejünket követve optimalizálja a hangot a Razer hangprojektor

Beépített IR-kamerája révén a hallgató helyzete alapján optimalizálja a hangzást a Razer Leviathan V2 Pro hangprojektor. 

A hangprojektorokat eddig alapvetően tévékhez vették az emberek, a Razer viszont úgy gondolja, hogy PC-hez, gamerek számára is ideális lehet egy ilyen audioeszköz. Így készült el a Leviathan V2 Pro, ami kompakt megoldást adna a gamerek kezébe, a THX és az Audioscenis segítségével összerakva.


A Razer szerint az új hangprojektor 3D-s audiót sugároz a hallgatója felé, beamforming térhangzást és fejkövető AI technológiát kombinálva. Egy beépített IR-kamera követi a hallgató helyzetét, így valós időben optimalizálja a hangzást a rendszer.

A THX Spatial Audio Virtual Headset és a THX Spatial Audio Virtual Speakers módok a hangszórók és a hangrendszerek hangzásához igazodnak, persze van Chroma RGB-s világítás, 30 zónával. Az USB-C-n csatlakozó termékhez mélynyomó is van, továbbá jackcsatlakozó és Bluetooth 5.0-támogatás. Mindezért 400 dollárt kérnek, ami jelentős felár a korábbi modellek 250 és 100 dolláros árához mérve, ennyiért ráadásul még HDMI sincs.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?