Ráakadtak a rendőrök, akik kábítószergyanús dolgokat is találtak nála, így hűvösre tették.

Veszélyes dolog a közösségi média, nem győzzük elégszer hangsúlyozni. Főleg, hogy ha valaki nem képes belátni, átlátni, hogy milyen következményei vannak annak, ha a nagy nyilvánosság előtt mond mindenfélét. Ezt saját bőrén tapasztalhatta meg az RTL Klubon futó X-Faktor műsor egykori versenyzője, aki a Police.hu közleménye szerint YouTube videóban (itt megtekinthető az ominózus felvétel, de vigyázat, nem gyerekfülnek való!) fenyegetőzött azzal, hogy lerakétázza a Parlamentet.

parlament rakéta
Nem az Avatar kameráival készült a felvétel

Ezt valaki észrevette, és jelentette a rendőrségnek, ahol komolyan vették a dolgot. Azonosították a személyt, és keresni kezdték, majd a Nyugati pályaudvaron elfogták. Értelemszerűen azonnal fegyvert kezdtek keresni nála, de rakéták helyett némi kábítószergyanús anyagot leltek a zsebeiben. Közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és a kábó miatt is felelnie kell. A hölgy egyébként azzal védekezett, hogy csak “szórakoztató céllal” készített fenyegető videókat, kérdés, hogy ez meghat-e majd bárkit.

Értesüléseink szerint a 41. éves K. Mercédesz azonos azzal, aki korábban az X-Faktor című tehetségkutató műsorban indult el. Három igennel nyomták tovább, bekerült a Táborba, ám onnan kihullott. Mercédeszről egyébként tavaly már bekerült a médiába egy botrányos üggyel, hiszen olyan videókat tett fel az internetre, amiken az élettársát veri. Azt még a jelek szerint megúszta, ezt a sztorit már nehezebben fogja valószínűleg. Hiába, a YouTube sem való mindenkinek! Valakinek vagyont hoz, mást pedig börtönbe juttat!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!