Gustard A26 – Nagyon durva DAC hálózati képességekkel

A Gustard az A26-tal egy olyan csúcskategóriás DAC-ot mutatott be, amely éppoly erős, mint amilyen sokoldalú. Kiváló minőségű architektúrán alapul, ami lehetővé teszi a hű és gazdag hangvisszaadást.

A Gustard egy Kína egyik vezető technológiai központjában – Sencsen városában – alapított audiotechnikai cég, amelynek legfontosabb tevékennysége a kutatás és fejlesztés. A vállalat célja, hogy a zenerajongók számára nagy teljesítményű audiotermékeket kínáljon megfizethető áron.


Kiemelt együttműködő partnere az amerikai ESS vállalatnak és a „SABRE DAC chip” alapú megoldásai messze kiemelkednek a hasonló fejlesztések közül. 

A cég legújabb terméke, a Gustard A26 USB, I2S és LAN bemeneteken keresztül támogatja a nagy felbontású hangfolyamokat is, akár PCM 32bit 768 kHz-ig, DSD512-ig és MQA-ig. Az A26 egy csúcskategóriás asztali DAC (digitális-analóg konverter), kiváló minőségű architektúrával, kettős AK4499EX DAC chippel, egy AK4191 modulátorral és egy USB XMOS XU216 interfésszel a lehető legtökéletesebb hangvisszaadásért.

gustard A26
Előlről és hátulról…

A Gustard A26 USB, I2S és LAN bemeneteken keresztül támogatja a nagy felbontású hangfolyamokat is, akár PCM 32bit 768 kHz, DSD512, valamint az MQA dekódolását. Az RJ45 Ethernet bemenetének köszönhetően és az UPnP, Roon Bridge és HQPlayer NAA protokollok támogatásával hálózati lejátszóként, azaz streamer-ként is használható. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáférjünk vele a hálózaton keresztü, például egy számítógépen vagy NAS-on tárolt fájljainkhoz is.

A Gustard legújabb készülékét hazánkban a Muzix Audio üzletében, vagy webáruházában érdemes keresni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?