Új Sony Walkman érkezik

A Sony már egy ideje ismert gyártó a digitális audiolelátszók (DAP) piacán és most egy új készülékkel jelentkezett. Bemutatta a Walkman sorozatának legújabb tagját az NW-A306 zenelejátszót. A lejátszót úgy tervezték, hogy a felhasználók aszerint hallgassák a zenét, ahogy azt a művész elképzelte, kiváló minőségű hangzással és elegáns dizájnnal.

Az NW-A306 prémium alumíniumból maratott váza kiváló merevséget biztosít az alacsony impedancia, a tiszta, stabil hangzás és a masszív basszus érdekében.


Hiteles hangreprodukció

A Sony Walkman számára speciálisan kifejlesztett S-Master HX digitális erősítő technológia kompatibilis a natív DSD formátummal. Csökkenti a torzítást és a zajt a frekvenciák széles skáláján, a gazdag és testes hangzás érdekében, amelyet az új, kiváló minőségű ólommentes forrasztás tovább javít.

A legújabb Signature Walkman modellhez hasonlóan az NW-A306 is aranyat tartalmazó reflow forrasztást alkalmaz, amely jelentős hatással bír az összességében jobb hanglokalizációra és a szélesebb hangterjedelemre.

Sony Walkman NW-A306

A zenelejátszó evolúciós hangzásának megvalósítása érdekében a Walkman-ben egy kettős óra, egy filmkondenzátor és egy finom hangregiszter is precízen elhelyezésre került.

Továbbfejlesztett DSEE Ultimate a streamelt zene minőségének javítása érdekében

Az NW-A306 Edge-AI (mesterséges intelligencia) és DSEE Ultimate (Digital Sound Enhancement Engine) technológiákkal rendelkezik, amelyek pontosan felskálázzák a tömörített digitális zenei fájlokat magasabb minőségre. A továbbfejlesztett algoritmus most még nagyobb előnyöket biztosít a CD-minőségű (16 bites 44,1/48 kHz-es) veszteségmentes kódolású hangok esetében. Az akusztikai finomhangolások és a dinamikai tartomány helyreállítása gazdagabb, teljesebb hallgatási élményt nyújt.

Sony Walkman NW-A306
Három színben érkezik.

Az elődmodelljeihez képest továbbfejlesztett DSEE Ultimate segítségével a hallgatók élvezhetik a zenék felskálázását, akár Wi-Fi-vel streamelt, akár letöltött zene hallgatása során. Ráadásul a DSEE Ultimate vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhető.

Az NW-A306 a korábbi modellekhez képest hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, így a hallgatók többet élvezhetik kedvenc zenéiket.

A készülék akkumulátorának élettartama 44,1 kHz-es FLAC lejátszás esetén akár 36 óra, 96 kHz-es FLAC nagy felbontású hanglejátszás esetén akár 32 óra, vagy a streaming szolgáltatás alkalmazással akár 26 óra, hogy a felhasználó igényeit kielégítse.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

A termékeket nemcsak stílusosan, hanem a környezetet is szem előtt tartva tervezték. Az új Walkman csomagolóanyagában nem használtak műanyagot, tükrözve a Sony elkötelezettségét termékei és gyakorlatai környezeti hatásainak csökkentése iránt. 

Árazás és elérhetőség 

Az NW-A306 Európában 2023 januárjától lesz megvásárolható 330 eurós áron.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?