Egymillióért vehetsz egy Recaro x Porsche hokedlit

Valójában nem hokedli, hanem nagyon frankó gamer szék, és nem is egymillió, csak 900 ezer forint a Porsche logójával. 

Nem kell ahhoz játékosnak lenni, hogy tudja az ember, hosszas üldögéléssel töltött órák esetében egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szék van a nemesebbik felünk alatt. Egy kényelmetlen irodai görgős pokollá teheti a napjainkat, mint ahogy egy gamer esetében sem hátrány, ha ergonomikus, hosszabb távon is kényelmes székben űzheti kedvenc tevékenységét.


porsche
Kép: Techeblog

Például egy olyanban, ami a Porsche és a Recaro közös munkájának eredményeként született meg. Eme két név persze rögtön világossá is teszi, hogy nem az ötvenezer forintos kategóriában indul, sokkal inkább a millióhoz van közel. A 2 499 dolláros ár ugyanis a cikk írásának pillanatában valamivel több, mint 900 ezer egyre erősödő magyar forintnak felel meg.

porsche
Kép: Techeblog

Mindamellett, hogy ez az árcédula erősen tükrözi a Recaro és a Porsche nevének megfizetését, értelemszerűen minőséget is tartalmaz. A gyártó szerint az egyedülálló 5D karfának és a számos egyéb beállítási lehetőségnek köszönhetően pillanatok alatt beállítható az optimális pozíció.

porsche
Kép: Techeblog

A globálisan mindössze 911 darabban (ugye sejtjük, hogy miért ennyi ez a szám?) készülő ülőalkalmatosság a Porsche Design-tól már előrendelhető. De csak akkor költsünk erre 900 ezer forintot, ha nem vagyunk nehezebbek 150 kilónál, mivel a terhelhetősége ennyiben van limitálva.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?