A rugalmas OLED kijelzővel ellátott Apple modellek felforgathatják a piacot.

2023-ra már egyre több cég látta meg a potenciált a hajtogatható kijelzőjű telefonokban, amely szegmenset jelenleg kétségkívül uralja a Samsung. Bizonyos jelek arra utalnak, hogy a közeljövőben új szereplők is ringbe szállnak saját termékeikkel, és nagyon úgy néz ki, hogy az Apple is közöttük lesz.iphone fold

Dél-koreai források szerint ugyanis a cég megállapodott a Samsunggal 11-19 inches képátlójú OLED kijelzők beszerzéséről, azaz jönnek az ilyen technológiára épülő tabletek és laptopok. De ebben sok újdonság nincs, ezt már lehet tudni egy ideje. Ennél viszont sokkal izgalmasabb egy másik infó. Ugyanezen források ugyanis elárulták, hogy a két cég intenzíven tárgyal a hajlítható OLED kijelzőkről is.

Ez pedig azt jelenti, hogy az Apple tervezi, hogy belép az összehajtható, “foldable” mobilok szegmensébe. Ha pedig a cupertinói óriás valamit elhatároz, akkor azt nem fél gőzzel csinálja. Ha már ilyen szintű tárgyalások folynak, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már a hajtogatható iPhone dobozának a dizájnja is kész van, és pontos tervekkel rendelkeznek azzal kapcsolatban, hogy hogyan gázolják le a piacot.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!