Hoppá! Jön egy titkolt, olcsó Xiaomi mobil, a Redmi Note 12 Turbo!

Ki nem találnád, hogy hol fog elsőként felbukkanni, de tényleg! Nagy meglepetés lesz! Mindegy, bitangnak néz ki a Redmi Note 12 Turbo.

A Xiaominál ezerrel megy a dilizés. Annyi telefonjuk van, hogy a jelek szerint olyan is akad, amit elfelejtettek nagy dérrel-dúrral bejelenteni, nem hogy háromszor-négyszer ahogy szokták, hanem egyszer is!redmi note 12 turbo


Ez a Redmi Note 12 Turbo, amiről egy Weibo poszt nyomán szerzett tudomást a világ. A hírek szerint óriási meglepetésként elsőként Kínában dobják piacra, aztán jöhet a Földgolyóbis többi része. Őrület mi? Még az is benne van a pakliban, hogy a Xiaomi konglomerátum egy másik brandjét erősítik majd meg vele más kontinenseken. Azaz lehet, hogy nálunk már Poco Turbó néven fut majd a telkó, ami azért elég vicces lenne.
Ha minden igaz, a masinába egy 6,67 inches FHD+ felbontású, AMOLED kijelző kerül, amely tehát végtelen kontraszttal és ragyogó színekkel kecsegtet a képalkotási eljárásból fakadóan.

Snapdragon 7 Gen 2 chipset és 8 GB RAM gondoskodik a kellő erőről, illetve 67 wattos gyorstöltést kínál, amivel például odaver egy csomó rivális legjobbnak számító modelljeinek is. Az 5500 mAh-s akkumulátor is pofásnak tűnik, viszont a képalkotási tulajdonságai meglehetősen közepesnek tűnnek. Az 50 megapixeles főkamera mellett kapott egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységet, és egy 2 megapixeles, nyilván totál használhatatlan makró kamerát is. Az ára állítólag 2000 jüan, azaz olyan 105 000 forint körül alakul majd.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?