Élőszereplős sitcomot csinált a mesterséges intelligencia a Family Guy-ból

Van valami egészen félelmetes abban, ahogy a mesterséges intelligencia ’80-as évekbeli élőszereplős sitcommá formálta át minden idők egyik legnépszerűbb rajzfilm-sorozatát, a Family Guy-t. 

Nem telik el úgy hét, de nap sem, hogy ne érkeznének újabb hírek a mesterséges intelligencia rohamos fejlődésével kapcsolatban, ráadásul az is kérdéses, hol van egyáltalán a folyamat vége. Nem is olyan rég például arról számoltunk be itt a TechWorldön, hogy az egyik legismertebb technológia portál, a CNET mesterséges intelligencia által írt cikkeket tett közzé az oldalán, anélkül, hogy ezt világosan tudatta volna az olvasóival, akiknek gyakorlatilag fel sem tűnt, hogy nem egy ember, hanem egy „gép” van az írások mögött. És nem az újságírók az egyetlenek, akik munkáját komolyan fenyegeti a mesterséges intelligencia: a filmek és sorozatok alkotói sincsenek már biztonságban.


A ScreenRant számolt be arról, hogy egy mesterséges intelligencia művész ’80-as évekbeli élőszereplős sitcommá formálta át a Family Guy rajzfilmsorozatot. A végeredményben van valami egészen bizarr és nyomasztó, de inkább mutatjuk a videót.

Aki esetleg nem tudná, a Family Guy egy 1999-ben indult felnőtteket célzó rajzfilmsorozat, amely a Griffin család történetét követi nyomon főszerepben a családfő Peterrel és az anyával, Lois-zal, valamint három gyerekükkel: Chris-szel, Meggel és Stewie-val, illetve egy emberi tulajdonságokkal bíró kutyával, Briannel.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?