Még várni kell kicsit a Samsung Galaxy S23 széria bemutatójára, de akad olyan bolt, amely már eladásra kínálta az új csúcsmodellt. 

Február 1-jén tartja a következő nagy rendezvényét a Samsung, ezen debütál a Galaxy S23 széria. Az új modellekről mostanra gyakorlatilag minden kiszivárgott, és folyamatosan kerülnek elő újabb és újabb képek, infók, de mivel napokra vagyunk a bemutatótól, kár is találgatni.

Nicaraguában egy üzlet mindenesetre nem bízta a véletlenre a dolgokat, egy helyi bolt, a KM CELL STORE már napokkal ezelőtt elkezdte reklámozni a Facebookon a Galaxy S23 Ultrát, és azonnali kiszállítással eladásra is kínálta azt. Árat nem közöltek, de képeket igen.

Nehéz megmondani, hogy valóban igazi modelleket fotóztak-e le – ha igen, akkor ebben az esetben szomorú, hogy a mobilon kívül semmi nem lesz a dobozban.

A Galaxy S23 Ultra a várakozások szerint 200 megapixeles főkamerát, ultraszéles, 3x-os és 10x-es zoomegységet kap, 6,8 hüvelykes, 2X Dynamic AMOLED-kijelzővel, 1440p felbontással és Gorilla Glass Victus 2 bevonattal. 5000 mAh-s akkura, 45 wattos töltésre és One UI 5.1-re lehet számítani, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E, NFC, UWB mellett.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!