A Xiaomi egy nap alat egymillió cuccot adott el egyetlen országban

Most ünnepelték a Köztársaság Napját Indiában, amit komoly leárazások kísérnek. A Xiaomi nagyon megnyomta a bulit!

A napokban ünnepelték a világ egyik legnépesebb országában, Indiában a Köztársaság Napját. A függetlenség tiszteletére gigabulkót tartottak, és a rengeteg fesztivál, ilyen-olyan ceremónia mellett az indiaiak kőkemény vásárláshadjárattal emlékeztek meg a jeles eseményről.xiaomi


Ezt természetesen a nagy cégek is kihasználták idén is, hiszen a szokásoknak megfelelően befűtötték az akciórakétákat. A Xiaomi régóta igen komoly pozíciókkal bír az országban, a szórakoztatóelektronikai, háztartási és mobil fronton egyaránt, és kíméletlenül rá is feküdtek erre az ünnepre, hogy mindenkinek megmutassák, ki az úr a háznál.

Ez pedig elég jól sikerált nekik, hiszen a Köztársaság Nap alatt egymillió darab terméket értékesítettek. Igen, ezt egy cég hozta össze, egy országban. Ez még akkor is nagyon menő, ha abban az országban több, mint egymilliárdan élnek. Őrület, hogy mik vannak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?