Nem kapunk az új OnePlus fülhallgatóból, de talán mégis lehet majd szerezni

Kínának is tartogat két meglepetést a OnePlus február 7-re, az egyik a OnePlus Buds Ace fülhallgató. De talán mégis túljut Kínán. 

Megszokhattuk már, hogy a OnePlus Kínának és Indiának külön termékekkel készül, amelyek globálisan sosem kaphatóak. Néha aztán mégis, átcímkézve, később. Most megint nagy lesz a kavarás, hiszen a OnePlus 11 Kínában egy ideje már elérhető, február 7-án pedig esedékes a mobil globális bemutatója.


Elkíséri majd a OnePlus 11R is (feltehetően Európába nem jut el), a OnePlus Keyboard, a OnePlus Buds Pro 2, egy 65 hüvelykes OnePlus TV és a OnePlus Pad táblagép. Kiderült az is, hogy Kínának szánva ekkor jön a OnePlus Ace 2 és a OnePlus Buds Ace is.

Előbbi konkrétan a OnePlus 11R lehet, utóbbi pedig hivatalosan is 36 órás üzemidőt kínál majd (tokkal), a Nord Buds dizájnvonalán, de gyorsabb töltéssel (5 perc elég 10 órához). Itt már lesz ANC, BassWave rendszer, Bluetooth 5.3 és 47 ms-os válaszidő. Más néven, de valószínűleg ez az olcsóbb fülhallgató is eljut majd a nemzetközi piacra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?