Gyorsan elkapkodták a WD-40 illatú parfümöt

Nem, semmiféle áprilisi tréfáról nincs szó, valóban van olyan, hogy WD-40 illatú parfüm, csak éppen már el is fogyott.

Kábé két hete lehetett hallani arról, hogy az #mschf megalkotta a WD-40 nevű parfümöt, ami nem véletlen kapta azt a nevet, amit. Illata ugyanis pontosan a névadóénak felel meg, ami egyébként elég jellegzetes. Hozzá kell tenni, az #mschf amúgy is szokott hasonló akciókkal jelentkezni, mivel a csoportosulás célja általában az, hogy egyfajta karikatúrát mutasson a társadalomnak. Természetesen működésük jellegéből sejthető, hogy nem tömegtermelésben dobták piacra a parfümjüket, de ettől függetlenül figyelemre méltó, hogy milyen hamar elkapkodták a népek a rendelkezésre álló mennyiséget.


Főleg úgy, hogy ez a tréfa darabonként 48 dollárt kóstált, ami bő 17 ezer forint. Hozzá kell tenni, attól, hogy a „gyártótól” már nem lehet venni, az interneten gyorsan lehet találni eladó példányokat. Persze azok már drágábbak, hiszen mégiscsak egy limitált számban készült termékről van szó, ami egyébként nagyon profi dolognak tűnik a kivitelezését tekintve. A WD-40 parfüm bár illatra tényleg olyan, mint a mindenre is jó eredetié, természetesen nem tartalmaz a kenőanyagként használt folyadékból semmit. Összetétele szerint 58 százalék alkohol, 40 százalék illatanyag, valamint 2 százalék víz. Bárhogy is nézzük, maga az ötlet nagyon eredeti, a kivitelezés pedig tényleg olyan, mint az elegánsabb parfümöké, miközben a letisztult formavilág hűen idézi a minden műhely állandó kellékét.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?