Jön a Huawei fülhallgatót rejtő okosórája

A barcelonai Mobil Világkongresszuson többek között az Európában hamarosan debütáló Huawei Watch Buds, a vezeték nélküli fülhallgatót rejtő okosóra is bemutatkozik. 

A vállalat „Útmutató az intelligens világhoz” (Guide to the Intelligent World) tematikájú standján a különböző felhasználói élethelyzetek mentén állítja ki a közelmúlt innovatív technológiáit és megoldásait, köztük a Watch Buds és Watch GT Cyber okosórákat, a Mate 50 Pro okostelefont, valamint betekintést ad a jövőbeli stratégiájába is. Az új termékek közül a legérdekesebb közülük kétségkívül a Huawei Watch Buds, amely a vezeték nélküli
fülhallgatók és az okosórák funkcióit ötvözi egyetlen eszközben.


A Huawei egyébként több mint 845 milliárd kínai yüant fordított kutatás-fejlesztésre az elmúlt tíz évben. A vállalat világszerte több mint 45 ezer érvényes engedélyezett szabadalomcsaláddal rendelkezik (több mint 110 ezer darab), a szabadalmak több mint 90 százaléka találmányi szabadalom. A nemzetközi szabadalmi adatbázis-szolgáltató IFI CLAIMS Patent Services által közzétett adatok szerint a Huawei a szabadalmainak száma alapján a 2020- ban elfoglalt kilencedik helyről a negyedik helyre lépett elő 2022-re. A 2836 szabadalom 2 százalékos növekedést jelent, ezzel a Huawei az egyik legtöbb szabadalommal rendelkező vállalattá vált világszerte.

Az okosórába oltott fülhallgató március 1-jén debütál az európai piacon, Magyarországon azonban előreláthatólag nem lesz kapható.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?