Ilyen a feltkerhető és nyújtható OLED kijelző élőben. Videó!

A Samsung az MWC 2023-on robbantott egy ilyen forradalmi megjelenítővel. Levideóztuk! Íme a feltekerhető és nyújtható OLED kijelző!

A Samsung iszonyatos energiákat mozgat meg annak érdekében, hogy állandóan olyan újdonságokkal tudjon előrukkolni, amivel az élet maradhat a gyilkos versenyben. A cég az egyik legnagyobb, legfontosabb kijelzőgyártó, és az idei Mobile World Congress eseményen is előrukkoltak egy-két sújtó újdonsággal.


Ezek egyike mindenképpen a cég vacsi új, kompakt, feltekerhető és nyújtható OLED képernyője. A termék még csak prototípus fázisban van, de a vállalat helyszínen tartózkodó munkatársai elárulták, hogy elméletileg kész a kereskedelmi forgalomra is. Megnéztük élőben, le is videóztuk, ez az, itt beágyazva.

nyújtható oled kijelző
Ez nem az, hanem egy másik, de kellett egy kép!

Amit láttunk, annak alapján totál életképes az eljárás, hiszen a képminőség baba, és ez a nyújtogatás is jól működik. Arra tippelünk, hogy tabletekben és talán laptopokban biztos be lehetne vetni, de ha ilyen jól működik, akkor telefonokban is otthonra lelhet.

Na, nézze meg meg mindenki a vidit, aztán döntsön!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?