Idehaza is piacra dobta vadiúj fülhallgatóját a Huawei

Tegnap óta Magyarországon is kapható a FreeBuds termékcsalád legújabb tagja, a Huawei FreeBuds 5i, ami papíron korrekt teljesítményt kínál megfizethető áron. 

A mindössze közel 4,9 g súlyú fülhallgató a gyártó szerint akár hosszabb ideig viselve is komfortos, amelyet kisebb mérete is segít: a 29 mm-es füldugók ugyanis 7 mm-el rövidebbek lettek az elődmodell Freebuds 4i-hez képest, így jobban alkalmazkodnak a felhasználók eltérő fülformájához és szorosabb illeszkedést tesznek lehetővé.


A hagyományos in-ear kialakítás mellett a Huawei FreeBuds 5i hibrid zajszűrő technológiával érkezik, ezzel is elősegítve a magas frekvenciájú zajok hatékonyabb kizárását. A fülhallgató kettős mikrofonos zajszűrése, valamint a hibrid zajszűrő technológiája nemcsak a külső zajt, hanem a hallójáraton belüli többletzajt is érzékeli, így akár 42 dB-es maximális zajszűrési mélységet biztosít.

huawei FreeBuds 5i

Az eszköz viselése során három zajszűrő mód, az Ultra, az Általános és a Kényelmes mód közül választhatnak a felhasználók, így a zajszűrés mértékét könnyen környezetükhöz igazíthatják, legyen az forgalmas repülőtér, metróállomás, étterem, iroda vagy a saját otthonuk. A telefonbeszélgetések optimális hangminőségéért a fülhallgató mesterséges intelligencia-vezérelt zajszűrő funkciója felel, amely neurális hálózati algoritmus segítségével képes megkülönböztetni és javítani a felhasználók hangját, így kristálytiszta hívásokat eredményez.

huawei FreeBuds 5i

A gyártó ígérete szerint a FreeBuds 5i teljesen feltöltött tokkal akár 28 órás üzemidőt biztosít, a gyorstöltési technológiának köszönhetően pedig mindössze 15 perces töltéssel akár 4 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. Emellett a fülhallgató az IP54-es szabványnak megfelelő védelemmel rendelkezik, így védett a por- és egyéb szennyeződésektől, valamint a vízpermettől.

A Freebuds 5i fekete és fehér színekben érhető el, például a Yettel kínálatában. Az eszköz javasolt fogyasztói ára 42 990 forint.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?