steam
Kép: PC Gamer

Játékos lelkületű olvasóinknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Steam tavaszi leárazása csütörtökön véget ér, márpedig egész jó ajánlatokat is ki lehet fogni. 

Habár a mostani tél nagyjából 3 napig tartott, attól függetlenül a március még mindig tavaszi hónap, bár félő, hogyha így marad, májusban már repkedni fognak a harminc fokok. De ne kalandozzunk el, a lényeg, hogy most először a Steam tavasszal is egy halom játékra tette rá az „akció” táblát. A buli nem most indult, mert március 16. óta tart, tehát cikkünk valójában egyfajta felhívás, mivel március 23-án, csütörtökön véget is ér. Márpedig akadnak olyan ajánlatok, amiket érdemes megfontolni, bár számunkra nem annyira jó, hogy ezen sorok írásakor egyetlen euróért 395 forintot kell fizetni (pár nappal ezelőtt még rosszabb volt).

Kép: The Direct Entertainment

Érdemes rárepülni az olyan leárazásokra, mint amit például a Star Wars Jedi: Fallen Order esetében tapasztalhatunk, aminek a Deluxe változatát csütörtök este hatig 4,99 euróért vehetjük meg. Ez 90 százalékos leárazást jelent az eredetihez képest, és kétezer forintért otthagyhatatlan a 2019. novemberében megjelent játék. Vagy ott a Red Dead Redemption II, ami 67 százalékkal kerül kevesebbe, mint az unalmas hétköznapokon, így most 19,79 eurót kell fizetni érte. A nyolcezer forintos árért cserébe olyan vadnyugati élményt kapunk, hogy pár napra nyugodtan elköszönhetünk minden családtagunktól és barátunktól. Szintén jó ajánlat a PC-építéssel foglalkozó PC Building Simulator, ami egyfajta oktató szerepet is betölt azok számára, akik most ismerkednek ezzel a témával. Érte 4,99 eurót kell fizetni az eredeti 19,99 helyett.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

ForrásSteam