Isten veled, egydolláros Xbox Game Pass

Úgy tűnik, véget ért a párszáz forintos Xbox Game Pass korszak, és a Microsoft másként kívánja behálózni a játékosokat. 

Nem lehet azt állítani, hogy egydolláros áron Xbox Game Pass tagnak lenni, és például a Flight Simulatorral játszani ne érné meg. Csakhogy sajnos ezt a több éve velünk lévő lehetőséget megszűnteti a Microsoft, mert valami mást gondolt ki helyette. Kari Perez, az Xbox globális kommunikációs vezetője a The Verge-nek nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy a jövőben inkább másfajta marketing promóciókkal fogják megszólítani az új tagokat. Az egydolláros csomag azért volt jó, mert lehetőséget nyújtott arra, hogy a játékosok megnézzék, mit is nyújt a Game Pass, és eldönthették, hogy később óhajtanak-e Ultimate tagok lenni.


Kép: Xbox

A Microsoft az Xbox Game Pass Ultimate baráti és családi csomagján is dolgozik. Ez az Ultimate előnyeit legfeljebb négy másik baráttal vagy családtaggal meg lehetne osztani. Az árakat Írországban havi 21,99 euróban állapították meg, ami személyenként kevesebb mint 5 dollárt jelent. A Microsoft nemrég Új-Zélandra, Dél-Afrikára, Chilére, Magyarországra, Izraelre és Svédországra is kiterjesztette ezt a Friends & Family csomagot, de számos egyéb piacon, így az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban még mindig nem érhető el. Az 1 dolláros próbaidőszak megszüntetése annak a jele lehet, hogy a Microsoft a Friends & Family további kiterjesztésére készül, miután tesztelték ezt az új előfizetést. maga a Game Pass már összesen 86 piacon érhető el.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?