Könyörtelen háztartási gép akciót düffentett be a Philips

Egy rakat pénzt spórolhat az, aki most vásárol porszívót, kávéfőzőt, ilyesmit a Philips akció keretein belül. 

Philips Akció
Philips Akció

Eléggé bombázó akciót indított útjára a Philips háztartási gép üzletága. A cég azt állítja, hogy a kávéfőzők, porszívók, vasalók, és egyéb hasznos masinák között akadnak olyanok, amelyek árát 30 százalékkal lenyomták. De mi olyat is találtunk, ami most 35 százalékkal (!!!) olcsóbb. Azaz egy kazal pénzt takaríthat meg az, aki okosan vásárol.


Az akció ma, tehát április 12-én indult, és április 18-ig tart, és nyilván a készlet erejéig tart. Na nézzünk néhány király ajánlatot!Philips Akció

Philips Series 2200 – automata kávéfőző: 280 000 helyett 170 000 forint

Többféle kávéfajta elkészítésére is alkalmas. A tapasztalataink szerint ezek a cuccok tényleg igen jó löttyöket főznek, a használatuk kényelmes.

Philips Azur – gőzölős vasaló: 37 000 helyett 25 000 forint

Nagy teljesítményű, vízkő elleni védelemmel ellátott, gőzölős funkcióval megtámogatott masina. A szuper talp pedig minden típusú anyagon könnyen siklik. Ennyiér ajándék!

vasaló

Philips AirFryer XXL – 180 000 helyett 150 000 forint

Na, ez itt az én nagy szerelmem! Imádom a forrólevegős sütőket, ez pedig a komplett mezőnyből kiemelkedik. Annyira sokat most nem lehet rajta fogni, bár azért harminc ropi az harminc ropi, de hát mégiscsak egy pazar gépről van szó, amit nem volt szívem kihagyni.

Philips-

Talán ebből is látszik, hogy miről is szól ez a Philips akció. Akit érdekel a dolog, az KATTINTSON IDE, és ne felejtse elfele, hogy 18-ig még van ideje gondolkodni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?