Új TCL tévék és soundbarok érkeztek

A TCL érdekes módon a milánói divathetet választotta, hogy bemutassa új televízió- és soundbar-sorozatát Európában.

Az új TCL C84 sorozat

2023-ban a TCL kibővíti termékkínálatát a TCL Mini LED technológia legújabb generációjával, valamint nagyobb választási lehetőséget biztosít. Így például elérhető lesz minden idők legnagyobb TCL Mini LED TV-je, a 98 hüvelykes mdell, ami már valódi alternatívát jelent egy otthoni házimozi porjektorra is, emellett pedig új képalkotási teljesítményt fokozó technológiák és fejlettebb gaming képességek is érkeznek.


TCL C84 lifestyle
Méretes és szép!

Az új C84 sorozat televíziói megkapják a Game Master Pro 2.0, a HDMI 2.1, a 144 Hz-es VRR, a FreeSync Premium Pro és a legújabb HDR szabványok támogatásának lehetőségéet is (beleértve a HDR10+-t, a Dolby Visiont, valamint a Dolby Vision IQ-t is).

A C84 sorozat már elérhető 55’’, 65”, 75’’, és 85’’ méretekben.

Új C74 és C64 sorozatú televíziók

 2023-ban, a TCL az új 4K QLED SMART TV-in dolgozott, hogy megfizethető prémium technológiát ajánlhasson, kapcsolt szórakoztató megoldásokkal, a fejlett kijelzőtechnológia segítségével. Ezen a tavaszon a vállalat két frissítést mutat be a QLED sorozatához, hogy minden vásárló elvárásának eleget tegyenek: itt a TCL QLED 4K TV C64 és C74 sorozat.

Az új TCL 4K QLED TV C64 sorozat ebben a hónapban érkezett meg az európai vásárlókhoz. Ez az új sorozat a QLED technológiát, a 4K HDR Prót, és a 60 Hz-es Motion Clarityt ötvözi a színgazdag, éles HDR képminőség érdekében. Ezen felül a Game Master, a FreeSync, és a legújabb HDR szabványok támogatásávalez a televízió kimagasló értéket képvisel mindazok számára, akik, interaktív otthoni szórakoztató megoldást keresnek a kiváló HDR filmek, a sportközvetítések és a játékok, a kapcsolt és okos életmód élmények érdekében.

A C64 sorozat már elérhető 43’’, 50’’, 55’’, 65’’, 75’’, 85” méretekben.

A teljesen új C74 sorozat az QLED technológiát vegyíti a Full Array Local Dimming technológiával, a 4K HDR Pro és a 144 Hz-ez Motion Clarity Pro előnyeivel, a letisztult, éles és színekkel teli HDR képminőség érdekében. Ezen felül a C74 sorozat magában foglalja a Game Master Pro 2.0 rendszert – a TCL szoftveres funkcióinak egész kollekcióját, amelyeket a gaming élmények optimalizálására terveztek, és amelyek a készüléket a legjobb gaming televízióvá teszik a saját területén (a játékosok által tapasztalt hardver- és szoftver-konfiguráció tekintetében, egy PC-hez hasonlítva).

A C74 sorozat elérhető 55’’, 65’’, és 75’’ méretben.

 Egy nagyobb TCL XL kollekció a projektorok helyett

Azok kedvéért, akik egy még magával ragadóbb házimozi-élményt keresnek, a TCL kiterjeszti a TCL XL kollekcióját (beleértve minden televíziómodellt a 65 col és a 98 col között). A szélesebb opcióknak és új kijelzőméreteknek köszönhetően Európában az XL sorozat teljes moziszerű élményt nyújt a nappali kényelmében, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a részletgazdagság tekintetében. A TCL elhozza Európába a 85 colos Mini LED C84 modellt, centrális állvánnyal, hogy elférjen bármely kisméretű felületen, és hogy integrálni lehessen bármilyen enteriőrbe.

Új TCL Soundbarok

A TCL új audio termékeket is kínál a televíziókkal karöltve, hogy az élmény összhangban álljon a magas képminőséggel.

tcl soundbar
Kellemes hangzás, vezetékek nélkül.

A tavasz folyamán a TCL Europe bemutatja az új S64 sorozatú Dolby Audio Soundbarjait:

  • Az új S642W egy 2.1 csatornás, magas minőségű hangprojektor vezeték nélküli mélynyomóval, és 200 Wattos teljesítménnyel
  • Az új S643W, egy 3.1 csatornás, magas minőségű hangprojektor vezeték nélküli mélynyomóval, és 240 Wattos teljesítménnyel

A modellek karcsú és letisztult dizájnt kaptak, valamint ismerik a HDMI 1.4 szabványt (ARC-vel), illetve a DTS Virtual:X, valamint a Bluetooth 5.3 szabványokat is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?