A Tinder mostantól nem vereti át magát fényképekkel

A Tinder úgy döntött, már nem elég a fotós autentikáció, és inkább videókat kér a felhasználóktól, hogy azok valóban létező személyek. 

A Tinder továbbfejlesztett autentikációs rendszere mostantól videó-szelfikkel fog működni. Ennek úgyanúgy az a célja, hogy valóban meg lehessen bizonyosodni a regisztráló személyének valódiságáról. A ma bejelentett új funkciót világszerte bevezetik, mint a fiók hitelesítésének új módszerét, illetve ez lesz a hőn áhított kék pipa megszerzésének is egyik feltétele. A gyakorlatban arról van szó, hogy az okostelefonunk előlapi kamerájával felveszünk egy videót magunkról az alkalmazásban, ezzel bizonyítva, hogy mi valóban mi vagyunk.


tinder

Ez hasonlóan hangzik, mint más modern digitális hitelesítések, beleértve az Apple és a Google State ID eljárását, sőt, más társkereső alkalmazások, például a Hinge esetében. Ez utóbbi tavaly vezette be a videó szelfi funkciót, hogy felvegye a harcot a több platformon is terjedő romantikus csalások megugró arányával, amelyek között olyan cudar történetek is vannak, mint autó eltulajdonítása, vagy kriptolopás. A társkereső alkalmazás szerint azért éri meg igazolni a valódiságunkat, mert így olyanokkal ismerkedhetünk, akik szintén megtették ezt. A platform által kiadott sajtóközlemény szerint a Tinder azt tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban minden tagot megkér arra, hogy videós szelfivel újra verifikálja magát. Hiába na, a szerelemért meg kell küzdeni. Az pedig nem csoda, hogy akkor, amikor az MI az átlagembert simán megtévesztő, pufikabátban integető pápa fotóját generálja, nem elég egy sima fénykép a valódiságunk igazolásához.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?