Az 59 éves Jeff Bezos és az 52 éves Emmy-díjas tévés személyiség, Lauren Sánchez jegyben járnak. 

Óriási gyémántgyűrűvel a kezén kapták lencsevégre Jeff Bezos barátnőjét, a Page Six bennfentes forrásokra hivatkozva pedig arról ír, hogy a szóban forgó ékszer egy eljegyzési gyűrű. A gerlepár a Cannes-i filmfesztiválon tartózkodik jelenleg, ahol több alkalommal is lefotózták Bezost és mexikói származású barátnőjét az újdonsült gyémántgyűrűvel. A multimilliárdos üzletember és párja 2018 óta vannak együtt.

Szeretünk együtt lenni és szeretünk együtt dolgozni. Együtt repülünk. Együtt edzünk. Mindig együtt vagyunk” – mondta az egykori tévés újságíró a The Wall Street Journalnak.

Jeff Bezos a világ harmadik leggazdagabb embere, vagyonát jelenleg 137 milliárd dollárra becsülik. Az Amazon egykori vezetője többek közt az űrutazással is kacérkodik: 2021 júliusában kilenc nappal Richard Branson angol milliárdos után feljutott a világűrbe, egészen pontosan a világűr határát jelentő Kármán-vonalig szállt (mintegy 100 kilométeres magasság), ahol néhány percet el is töltött a milliárdos. Bezos mellett a párja is érdeklődik az űrutazás iránt, Sánchez ugyanis tavaly novemberben arról beszélt a CNN-nek, hogy 2023-ban szeretne eljutni a világűrbe, méghozzá egy női tagokból álló csapattal.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!