Kép: YouTube

Öröm az élet, hiszen akinek van Netflix előfizetése, az soványmalac vágtában indulhat, mert itt az újjáéledt World of Goo. 

Persze 2008 már régen volt, és biztos sokan vannak, akiknek a World of Goo neve nem mond semmit, pedig elképesztően szórakoztató játék. Nem a grafikára ment rá (bár az is teljesen vállalható), sokkal inkább a logikára, az emberi elme kreatív problémamegoldó-képességére. Éppen ezért lett olyan addiktív, amilyen, és ezért emlékszünk még rá így másfél évtized távlatából is. De a hozzáférés nem jár mindenkinek, hanem csak azoknak, akik rendelkeznek Netflix előfizetéssel. Ezt meg kell szokni, vannak egyenlőbbek az egyenlők között.

Igazából ennél többet nem is kellene mondani róla, hiszen a „Mi folyik itt Gyöngyösön” videót idézve, a „tények magukért beszélnek”. A játékban minden egyes szintnek saját zenéje és hangulata van, a megoldandó feladatok pedig mindig szórakoztatók. Aki történetesen Netflix előfizető, és újra élné 2008-at, vagy nem is ismeri ezt a címet, de érdekli, annak irány az Android bolt, és hajrá.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

 

 

 

ForrásGoogle Play