World of Goo: a Netflix-szel éledt újra a világ egyik legszórakoztatóbb játéka

Öröm az élet, hiszen akinek van Netflix előfizetése, az soványmalac vágtában indulhat, mert itt az újjáéledt World of Goo. 

Persze 2008 már régen volt, és biztos sokan vannak, akiknek a World of Goo neve nem mond semmit, pedig elképesztően szórakoztató játék. Nem a grafikára ment rá (bár az is teljesen vállalható), sokkal inkább a logikára, az emberi elme kreatív problémamegoldó-képességére. Éppen ezért lett olyan addiktív, amilyen, és ezért emlékszünk még rá így másfél évtized távlatából is. De a hozzáférés nem jár mindenkinek, hanem csak azoknak, akik rendelkeznek Netflix előfizetéssel. Ezt meg kell szokni, vannak egyenlőbbek az egyenlők között.


Igazából ennél többet nem is kellene mondani róla, hiszen a „Mi folyik itt Gyöngyösön” videót idézve, a „tények magukért beszélnek”. A játékban minden egyes szintnek saját zenéje és hangulata van, a megoldandó feladatok pedig mindig szórakoztatók. Aki történetesen Netflix előfizető, és újra élné 2008-at, vagy nem is ismeri ezt a címet, de érdekli, annak irány az Android bolt, és hajrá.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?