Nem bírod ki pisilés nélkül a filmeket? A RunPee app segít!

A RunPee nevű alkalmazás megmutatja, mikor szaladhatunk ki a mosdóba úgy, hogy közben semmi érdekesről nem maradunk le. 

Nincs is annál idegölőbb érzés, mint mikor feszülő hólyaggal kell végigülnünk egy filmet, már koncentrálni sem tudunk a történésekre, csak azt várjuk, hogy legyen már vége és had rohanhassunk ki a mosdóba. Habár a streamingszolgáltatók korában ez egyre kevésbé kérdés, azért a mozikról se feledkezzünk meg, ahonnan sajnos már régóta eltörölték a pisiszüneteket (igen, régen ilyenek is léteztek). Tovább tetézi a problémát, hogy a mozikba kerülő filmek egyre csak hosszabbak, James Cameron legújabb filmeposza, az Avatar – A víz útja például átlépte a háromórás játékidőt is, egészen pontosan 192 perces.


Erre az egetverő problémára kínál megoldást a RunPee nevű okostelefonos alkalmazás, amely arra lett kifejlesztve, hogy megmondja, melyik pillanatban érdemes kirohanni a mellékhelyiségbe úgy, hogy közben semmi lényeges nem történik a sztorit illetően. A dolog úgy néz ki, hogy az app diszkrét jelzéssel figyelmezteti a felhasználót arról, hogy eljött a pisiszünet ideje, aki ezt követően nyugodt szívvel hagyhatja el a mozitermet arra a kis időre. És ez még nem minden: az alkalmazás egy rövidke összefoglalót is küld arról, mi történt a mozivásznon, amíg mi távol voltunk. Az app egyébként egy óriási filmes adatbázisból dolgozik, melyet folyamatosan frissítenek, ha új premierfilm érkezik a mozikba.

Szerintünk ez tényleg egy szuperhasznos alkalmazás, jár a pacsi a fejlesztőknek. Jó hír, hogy a RunPee alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető, előbbit innen, utóbbit innen tudod letölteni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?