1,7 millióért tiéd lehet a legocsmányabb Ford Fiesta

Bizonyos szögből olyan, mintha ráesett volna egy konténer, míg máshonnan nézve úgy tűnik, hátulról nekimentek. Íme a legcsúnyább Ford Fiesta, ami egyébként eladó.

Csak azt tudjuk elképzelni, hogy van valaki, aki már gyerekkorában arról álmodozott, hogy legyen az övé a legocsmányabb Ford Fiesta. De nem ám úgy, hogy majd felnőttként megvesz valamilyen irgalmatlan ízléstelen, optikailag tuningolt lomot, hanem elkészíti magának. S lőn!


Ford Fiesta
Kép: Techeblog

A szóban forgó modell egy 2011-es darab, amitől most 5100 dollárért megválna a gazdája. Ez egyébként magyar forintban pillanatnyilag 1,73 milliót tesz ki, cserébe viszont kapnánk egy olyan autót, ami a honi vizsgáztatást ismerve, a büdös életben nem menne át a procedúrán.

Kép: Techeblog

Hozzá kell tenni, ez nem is feltétlen baj, mert jármű finoman szólva nem szép. Azzal, hogy a tengelytáv nagyjából 1 méterrel csökkent az átalakítás során, a Fiesta formájának viszonylagos harmóniája teljesen szertefoszlott, és úgy néz ki, mintha egy hatalmas balesetben hátulról összenyomták volna, miközben a tetejére ráesett egy raktárkonténer.

Kép: Techeblog

Valójában ezzel nem állunk messze a valóságtól, ugyanis az autó még egészen új volt, amikor összetörték, és a roncs lett átalakítva ilyen kis gnómmá. (Ettől függetlenül még csak véletlenül sem sütjük el azt a poént, hogy Roncs Fiesta). Persze mindenkinek más a szép, simán elképzelhető, hogy sokaknak tetszik, hát lelkük rajta. Az eladó szerint négykerekűje egyébként egy valódi internetes legenda, csak be kell pötyögni a keresőbe, hogy „squished Ford Fiesta”, és máris látható, miért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?