Elon Musk anyukája nem szeretné, hogy az ő pici fia Zuckerberggel bunyózzon

Maye Musk mindent megtesz, hogy megakadályozza, hogy fia, Elon Musk és Mark Zuckerberg összecsapása tettlegességig fajuljon. 

A múlt hét egyik legnagyobb „celeb híre” volt, hogy Elon Musk és Mark Zuckerberg olyannyira összeakasztotta a bajszot, hogy van rá esély, hogy egy test-test elleni harcban fognak pontot tenni az ügy végére. Elon Musk mamája, Maye Musk azonban ezt nagyon nem szeretné.


Ne támogasd a meccset!” – tweetelte Lex Fridman orosz-amerikai informatikus oldalán két dühös hangulatjel társaságban. Fridman korábban úgy nyilatkozott, hogy a két milliárdos összecsapása minden bizonnyal nagyon szórakoztató tudna lenni.

Maye azt is írta, hogy törölte a meccset, ami így önmagában persze nem igaz, viszont abban bízik, hogy ha ezt híreszteli, előbb-utóbb tényleg törölni fogják a mérkőzést.

Az egész ügy egyébként azzal kezdődött, hogy Musk elkezdte szapulni Zuckerberg egyik új projektjét, ami a pletykák szerint egy olyan applikációt takar, amit a Twitter riválisának szán a Meta. Egy felhasználó ezután arra figyelmeztette a Twitter/Tesla/SapceX vezért, hogy csak óvatosan azzal a szidással, mert Zuckerberg jártas a dzsúdzsucu nevű harcművészetben. Végül aztán odáig fajultak a dolgok, hogy mindkét techguru rámondta az áment a bunyóra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?