Jetpackkel szállították ki a pizzákat egy angol zenei fesztiválon – Videó

A hagyományos módszernél egyszerűbbnek tűnt jetpackkel eljuttatni a pizzaszeleteket a célszemélyhez egy zsúfolt zenei fesztiválon. 

Az elmúlt években többször is hallani lehetett a jetpack elnevezésű alkalmatosságokról, melyek képesek Vasembert csinálni bárkiből, legalábbis jetpackban az ember mozgása valóban emlékeztet arra, ahogy a Marvel-szuperhős a levegőbe szállt. Richard Browning még 2017-ben alapította meg a Gravity Industries nevű céget, amelynek legfontosabb terméke a JetSuit névre keresztelt szerkezet, amellyel újabban már pizzát is kiszállítanak.


Az Independent beszámolója szerint a futurisztikus felszerelést a Domino’s multinacionális pizzalánc próbálta ki a nemrégiben lezajlott Glastonbury fesztiválon. „Amikor rájöttünk, hogy a fesztiválon belül lehetetlen csak úgy felszolgálni a szeleteket, ihletet merítettünk az idei sztárelőadóból, és elindítottuk a saját gyors szállítási próbaverziónkat” – nyilatkozta a lapnak a Domino’s PR-menedzsere. A pizzalánc stílusosan Elton John Rocket Man című száma alatt szolgálta fel a pizzákat.

Hogy a Domino’s a továbbiakban is alkalmazna-e jetpackeket a kiszállításhoz, nem tudni, de egyelőre valószínűleg egyszeri esetről van szó, ugyanis a Gravity Industries termékei 483 000 dollártól indulnak, ráadásul egyszerre csak két pizzát lehet velük kiszállítani.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?