Elon Musk a jelek szerint teljesen megbolondult

Az új ötlete teljesen hazavágná a vezetése alatt amúgy is értékének jó részét elvesztő Twittert.

elon musk megőrült


Elon Muskot egykor úgy emlegették, mint az „Élő Vasember”. De mostanában már nem egy géniusznak tűnik, hanem olyannak, mint akinél teljesen elmentek otthonról. Tavaly 44 milliárd dollárért vásárolta meg a Twittert, de a közösségi oldal a vezetése alatt értékének kétharmadát elvesztette! Ez többek között annak is köszönhető, hogy elzavarta a fejlesztőket, ami miatt instabil lett, valamint egy csomó marhaságot talált ki.

elon musk megőrült

Ezt ma sikerült megfejelnie egy újabb ökörséggel: Azzal rukkolt elő, hogy korlátozni fogja, hogy egy felhasználó napi hány bejegyzést tekinthessen meg. Ráadásul, ha valaki fizet, akkor többet, de ha valaki csak ingyen akarja használni a felületet, akkor lényegesen kevesebbet.

elon musk twitter
A tervek szerint ez utóbbiak esetében napi 600 posztot lehetne megtekinteni, ami első hallásra nem tűnik kevésnek. Viszont a Twitteren egy-egy bejegyzés gyakran csak egy képből vagy ábrából áll, illetve a szöveges tartalmak is jellemzően rövidek. Szóval 600 posztot egy átlagos felhasználó akár a reggeli kávéja alatt átpörgethet. És ez az egész nem vicc, ugyanis Musk a hivatalos fiókján közölte az ötletet, nem valami másod-harmadkézből származó pletykáról van szó.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?