Steven Spielberg halhatatlanná vált

Steven Spielberg, a Jurassic Park rendezője belépett a halhatatlanságba azáltal, hogy akciófigura lett belőle. Mivel 2023-ban lesz az eredeti Jurassic Park film 30. évfordulója, a Mattel a San Diego-i Comic-Conon nagyszabásúan ünnepli a franchise-t. A Mattel Creations standján idén két különböző Jurassic Park exkluzív figurát is árusítanak, köztük a rendező Steven Spielberg első akciófiguráját. A Mattel „12 Days of Fandom” eseményének második napján az IGN exkluzívan mutathatja be mind a Steven Spielberg-figurát, mind pedig egy új Hot Wheels szettet, amelyben Jeff Goldblum Ian Malcolmjának apró változata látható. Olvass tovább, hogy közelebbről megnézd mindkét készletet, és megtudd, hogyan ünnepli a Mattel a Jurassic Park franchise-t 2023-ban.

spielberg
Kép: IGN Nordic

Jurassic Park: Hammond Collection Steven Spielberg figura

A készlet magán a figurán kívül különböző filmkészítő kiegészítőket, például rendezői széket és kamerát, valamint egy Dilophosaurus társat is tartalmaz. Sőt, aki megveszi, megkapja vele a film csapójának életnagyságú másolatát is. „Mindig új utakat keresünk a filmek életre keltésére, és az SDCC lehetőséget ad arra, hogy még több, a dobozon kívüli kínálatot keltsünk életre” – mondta PJ Lewis (a Mattel alelnöke és az akciófigurák globális vezetője) az IGN-nek. „A 30. évforduló megünneplésére tisztelegni akartunk a látnok előtt, aki a Jurassic Parkot a mozivászonra vitte. Spielberg egy legenda, akiről még sosem láttunk akciófigurát, és ő ugyanúgy része az örökségnek, mint a filmben szereplő dinoszauruszok és karakterek. A csapat a Jurassic Park forgatásán készült kulisszák mögötti fotó alapján készítette el a rendező akciófiguráját, ami kizárólag az SDCC-n lesz kapható a Mattel Creations standján (stand #2945), és korlátozott mennyiségben online is árusítják a Mattel Creations weboldalán július 21-től.


spielberg
Kép: IGN
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?