Kiderült, hol nézhetjük a Musk-Zuckerberg összecsapást!

Elon Musk a minap jelentette be, hogy élőben közvetítik Zuckerberggel való ketrecharcát, hol máshol, mint a korábban Twitterként ismert X-platformon. 

Mikor már mindenki kezdett lemondani az év meccsének kikiáltott Musk-Zuckerberg bunyóról (főleg, hogy Elon Musk anyukája, Maye Musk mindent megtett, hogy megakadályozza, hogy az ő pici fia ringbe szálljon), a tegnapi nap folyamán Musk a közösségi oldalán előrukkolt a nagy hírrel, miszerint élőben fogják közvetíteni a meccset, a bevételt pedig a veteránokat segítő jótékonysági szervezetnek ajánlja fel. Zuckerberg pedig azóta a Threads nevű platformján is közzétett egy bejegyzést, amelyben arról írt, hogy augusztus 26-án kerülhet sor a meccsre.


Habár hivatalosan még nem jelentették be a bunyót, nagyon úgy tűnik, hogy hozhatjuk a popcornt, ugyanis hamarosan tényleg egymásnak esnek a milliárdosok.

Aki esetleg lemaradt volna az év online cicaharcáról, annak elmondjuk, hogy a két techguru közötti évődés azután vette kezdetét, hogy Zuckerberg előállt egy Threads nevű, Twitterre hajazó alkalmazással, amivel egyértelműen megráncigálta Elon Musk bajszát. Olyannyira, hogy Musk előállt azzal az ötlettel, hogy egy test-test elleni küzdelemben tegyenek pontot az ügy végére. Zuckerberg, akiről köztudott, hogy járatos a kevert harcművészetekben, persze kapott az alkalmon, és szinte egyből igen mondott – időközben pedig még az is szóba jött, hogy a római Colosseumban rendezzék meg az összecsapást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?