Kissé trippesre sikerült a Super Mario Bros. Wonder

Elnézve ezt a 15 perces játékmenet videót, akár még pszichedelikus élményként is felfogható amit látunk. 

A Nintendo ma tett közzé egy újabb játékmenet videót az érkezőben lévő Super Mario Bros. Wonder című játékából. Érdemes rászánni az időt, mert van egy enyhe trippes utánérzete a dolognak, tekintve a képi és hangulati világot, meg azt, amikor például Mario elefánként, az ormányával teszi helyre a velejükig romlott ellenfeleket. A sztori szerint Bowser megszállta a Virágkirályságot, elfoglalta az uralkodó kastélyát, és bebörtönözte a lakosokat szerte az országban. Miközben rút tettéért megleckéztetni igyekszünk, hét világot fedezhetünk fel, és mindegyiknek van egy új, szabadon bejárható része, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tetszőleges sorrendben vágjanak neki a pályáknak. Lehetünk Mario, Peach, Daisy vagy Luigi szerepében, mindegyik karakter ugyanúgy működik. (A tartalmi értékkel is rendelkező videó 29:50-nél kezdődik).


A Super Mario Bros. Wonder támogatja az akár négyjátékos helyi, és az online „álkooperációt”, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok külön-külön is játszhassanak. Az online „co-opban” egyedül játszol, de interakcióba léphetsz és megoszthatod a tárgyakat másokkal, akik élő játékos-árnyékként valós időben népesítik be a világot. Ami pedig a trippes jelleget illeti, az leginkább abból adódhat, hogy rendkívül színes világot látunk magunk előtt, amiben a táj átalakulhat, a perspektívák eltolódhatnak, a szintek megdőlhetnek, vagy egyszerűen csak lebegünk a térben. De talán ilyennek is kell lenni, hiszen alapvetően gyerekeknek szól, róluk pedig Bödőcs is megmondta, hogy olyanok, mintha be lennének szpídezve. A Super Mario Bros. Wonder Switch-es megjelenését 2023. október 20-ra időzítette a kiadó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?