Alig ment ki a forgalomba a Tesla Cybertruck, máris darabokra hullott – Videó

Kiment a forgalomba egy Tesla Cybertruck, majd úgy döntött, hogy se szó, se beszéd megválik a dísztárcsájától. 

A Tesla július közepén nagy médiafelhajtás közepette mutatta be az első sorozatgyártott Cybertruck pickuppot, amire mintegy négy évet kellett várniuk az embereknek. Az autóvállalat fotóval ünnepelte a látszólag véglegesnek mondható járművet, csakhogy a szemfüles újságírók szinte egyből kiszúrtak egy kellemetlen bakit a kész terméken, mégpedig, hogy az anyósülés felöli ajtó nem illeszkedik tökéletesen a hátsóhoz. Most egy újabb kínos hír érkezett az autógyártó háza tájáról.


Az incidensről készült videón az látható, amint a kaliforniai autópályán repeszt egy Tesla Cybertuck, majd látszólag minden ok nélkül ledobja a dísztárcsáját. A felvételt elnézve nem sokon múlt, hogy nem történt komolyabb baleset.

Az Electrek beszámolója szerint a videón egy olyan prototípus látható, amely már nagyon hasonlít a sorozatgyártásba kerülő kész modellhez. A Teslákról egyébként köztudott, hogy az anyagminőség tekintetében nincsenek igazán a toppon, de vélhetően a sorozatgyártásig kiküszöböli majd gyártó az effajta a hibákat, és nem kell attól tartani, hogy a Cybertruckról kisebb-nagyobb darabok vállnak le, maguktól.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?