Idegesítő probléma jött elő a titán iPhone 15 Prónál

Az iPhone 15 Pro változatai megkapták a titán keretet, ami elviekben még strapabíróbb, cserébe viszont igazi ujjlenyomat-mágnes. 

Szeptember 22-én hivatalosan is a boltok polcaira került a legújabb, tizenötös számozású iPhone széria, amelynek méregdrága Pro változatai kapcsán egy igencsak kellemetlen meglepetéssel kellett szembesülniük a vásárlóknak.


Az új iPhone 15 Prót és Pro Maxot az eddigi legkönnyebb és legerősebb mobilként hirdeti a cupertinói vállalat, amelyeknél az alumínium/rozsdamentes acél keret helyére egy szélein lekerekített, titán ötvözet került. Az Apple szerint az új toknak köszönhetően még strapabíróbbak és még prémiumabbak lettek a készülékek, azzal azonban valószínűleg kevesen számoltak, hogy ujjlenyomat és maszatgyűjtő is lesz az újdonsült titán keret olyannyira, hogy a készülék háza akár el is színeződhet az egyszerű, hétköznapi használat alkalmával.

Miután teljesen érthető módon sok vásárló kifogásolta a dolgot, az Apple sem hagyhatta szó nélkül az ügyet, és elárulta: a gondot az okozza, hogy a vásárlók a kezükben tartják a telefont. „Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében a bőréről származó zsír átmenetileg megváltoztathatja a külső keretének színét” – indokolja meg a cég közleményében, hozzátéve, hogy egy puha, enyhén nedves, szöszmentes kendővel áttörölve visszaállíthatjuk a keret eredeti megjelenését.

Mekkora szerencse, hogy létezik az almás cégnek egy Törlőkendő névre keresztelt terméke 9990 forintért(!), amellyel „biztonságosan és hatékonyan” tisztítható bármilyen Apple kijelző.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?