Videójátékos feldolgozást kaphat a Sikoly horrorfranchise

Egy iparági bennfentes azt mondja, hogy videójáték készülget minden idők egyik legnépszerűbb slasherjéből, a Sikolyból. 

Nem ritka, hogy film készül egy-egy népszerű horror videójátékból, gondoljuk csak a Konami híres túlélőhorrorjára, a Silent Hillre vagy a Resident Evilre, amelyből Milla Jovovich főszereplésével készültek filmek. Ugyanakkor arra is bőven akad példa, hogy egy horrorfilmet adaptálnak videójátékká, ahogy az A texasi láncfűrészes mészárlás friss játékváltozata esetében is történt.


Utóbbi séma mentén készülhet a Sikoly-franchise videójátékos változata is, amelyről a The Tipster nevű bennfentes adott hírt a Twitteren/X-en.  A szivárogtató elmondása szerint még májusban hallott a projektről, és konkrétumokat ugyan nem tud, de valószínűnek tartja, hogy a Supermassive Games dolgozik a játékon. A brit csapatnak olyan horror klasszikusok fűződnek a nevéhez, mint az Until Dawn és a The Quarry.

Ha igaz a pletyka, és tényleg készül a Sikoly-játék, ami mögött a Supermassive Games áll, az egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel nem egy aszimmetrikus többjátékos alkotás várható, ami jelenleg kifejezetten népszerű a horrorjátékoknál, hanem egy interaktív, döntéshelyzetekkel telezsúfolt játék. Ugyebár előbbinek az a lényege, hogy egy csapatnyi túlélő próbál megszökni egy sorozatgyilkos elől, és minden karaktert játékosok irányítanak.

Mindez persze csak pletyka egyelőre, úgyhogy senki ne vegye készpénznek a fenti információkat. 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?