Cyberpunk 2077: bizony mondom néked, Michael Jackson, film lesz belőle!

A Cyberpunk 2077 is megkapja a maga élőszereplős változatát, bár jelenleg még csak ott tart a dolog, hogy forgatókönyvírót keresnek. 

A Cyberpunk tipikusan az a játék, ami irgalmatlan hájpot kapott megjelenés előtt, aztán pedig játékosok millióit kergette az őrületbe, mikor kijött, mert olyan szinten tele volt hibákkal, hogy a fal adta a másikat. De azóta egy halom víz lefolyt a Dunán, és számtalan foltozás után most már ott tartottunk, hogy a népek remegő térddel várták a nemrég befutott Phantom Liberty-t. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a CD Projekt Red (a játék fejlesztője és kiadója) kezet fogott az Anonymous Contenttel, hogy legyen a terméknek egy élőszereplős változata is (magyarul film).


cyberpunk-2077
Fotó: The Verge

Gyorsan hozzá kell tenni, hogy azért odébb van ez még, mivel a folyamat jelenleg ott tart, hogy próbálnak előbányászni valami forgatókönyvírót. Az ő dolga az lesz, hogy a Cyberpunk 2077 univerzumára alapozva elkészítsen egy olyan sztorit, ami egyébként teljesen különbözik a játékétól. Ami pedig a cikk első néhány mondatát illeti, a zötyögős indulás után a kiadó egy igencsak sikeres projektet tudott elkönyvelni magának, hiszen maga az alapjáték már 25 milliónál is több eladást mondhat magáénak, de az egy hete megjelent Phantom Liberty is hárommilliónál tart.

És nem szabad elfeledkeznünk a Cyberpunk: Edgerunners animéról sem, ami egész jó fogadtatásra talált a Netflix felületén. Ja, és arról sem, hogy PornHub-on is egész nagyot ment a dolog, amikor elkezdték feltöltögetni a Cyberpunk 2077 szexjeleneteit.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?