Vezeték nélküli töltő minden esetre

A mobil eszközök mindennapi életünk részévé váltak, és gyakran előfordul, hogy szükségünk van egy megbízható energiaforrásra, hogy ne maradjunk le fontos hívásokról vagy ne merüljön le a telefonunk a legrosszabb pillanatban. Erre valók az úgynevezett powerbank-ek, a hordozhatók akkuk. Biztosan mindenkinek van már ilyen a bitokában, vagy ha nincs tervezi a vásárlását. Mi most egy érdekes vezeték nélküli töltő funkcióval felvértezett darabot mutatunk, ami jó választás lehet annak, aki épp vásárlást tervez.

A Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000 ugyanis egy olyan készülék, amely a hordozható energia és a vezeték nélküli töltés kiváló kombinációját kínálja.

Külső megjelenés és dizájn

Az első benyomás rendkívül fontos, és a Sandberg Mag Powerbank ebben a tekintetben sem okoz csalódást. A készülék egyszerű, de elegáns megjelenésű.


Sandberg Mag Powerbank 10000 mAh
MagSafe kompatibilis.

A fekete színű műanyag burkolat mellett a készülék tetején egy LED-kijelző található, amely mutatja az akkumulátor állapotát, valamint egy Qi-töltési felület, amely lehetővé teszi az okostelefon vezeték nélküli töltését. A Powerbank könnyű és kompakt, így könnyedén zsebben vagy táskában hordozható.

Teljesítmény és használhatóság

A Sandberg Mag Powerbank 10000 mAh kapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy többször is feltöltse a legtöbb okostelefont vagy más mobil eszközt. Az USB-C bemenete lehetővé teszi a gyorsabb töltést  (Max. 22,5W)és a Powerbank saját gyors feltöltését is. A készülék emellett egy 10W-ot USB-A kimenettel is rendelkezik. Az egyik kiemelkedő tulajdonsága ennek az akupakknak az a képessége, hogy támogatja a vezeték nélküli Qi-töltést. Csak rá kell helyeznünk az Qi-képes telefonunkat, vagy okosóránkat, fülhallgatónkat a Powerbank tetején lévő töltési felületre, és azonnal kezdi a töltést. Ez különösen kényelmes lehet, amikor nincs kéznél töltőkábel, vagy egyszerűen csak gyorsan szeretnénk feltölteni a telefonunkat. Fontos még kiemelni, hogy a töltő MagSafe kompatibilis, tehát például egy újabb iPhone hátára oda is tud tapadni.

Sandberg vezeték nélküli töltő
Akár okosórát is tud tölteni.

Természetesen ha nem akarjuk a vezeték nélküli töltő funkciót használni, vagy a telefonunk nem képes erre, akkor csak csatlakoztassuk az eszközünket az USB-A vagy USB-C kimenethez, és nyomjuk meg a bekapcsoló gombot az energiatárolók töltéséhez.

A készülék LED-kijelzője mutatja az aktuális töltöttségi szintet, az intelligens biztonsági funkciók pedig, mint a túlmelegedési és rövidzárlati védelem, tovább növelik a Powerbank megbízhatóságát és biztonságát.

Záró gondolatok

Ez a powerbank egy praktikus és stílusos megoldás azoknak, akik mindig kapcsolatban szeretnének maradni, de néha szükségük van egy extra adag energiára. A vezeték nélküli Qi-töltési funkció különösen hasznos és kényelmes. A készülék minőségi anyagokból készült, és a beépített biztonsági funkciók gondoskodnak a készülék és az eszközök biztonságáról. Ha egy megbízható és stílusos Powerbankre van szüksége, a Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000 jó választás lehet, 17 ezer forintos árcédulája pedig igazán nem rettenetes.

tetszik plecsni

 • Dizájn
  (5)
 • Teljesítmény
  (4.5)
 • Akkumulátor
  (4.5)
 • Ár/érték arány
  (5)
4.8

Summary

A Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000 egy nagyon jó készülék fontos szolgáltatásokkal és nagyon jó ár/érték aránnyal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
További tesztek

Ezeket olvastad már?