Xiaomi Smart Cooking Robot – a konyha intelligens segítője

A modern konyhában egyre több helyet kapnak az intelligens eszközök, amelyek újradefiniálják az ételkészítés élményét. A Xiaomi Smart Cooking Robot kiváló példa erre: egy okos, sokoldalú és megbízható konyhai segítő, amely egyszerűsíti és automatizálja a főzés folyamatát. De valóban megéri az árát, és milyen ételek elkészítésében nyújt segítséget? Lássuk!

Dizájn és felhasználói élmény

Az eszköz dizájnja elegáns és modern, így könnyen illeszkedik bármilyen konyhába. Az igaz, hogy egy kicsit terjedelmes darab, de messze kevesebb helyet foglal, mint egy tűzhely és egy halom edény, lábas, tál, valamint a hozzájuk való keverőkanalak. Márpedig ezeket mind képes kiváltani, ja és még egy ügyes kis szakácsot is.

Xiaomi Smart Cooking Robot


A könnyen érthető, érintőképernyős kezelőfelülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen válasszanak a receptek közül vagy állítsák be a főzési paramétereket.

Főzési képességek és funkcionalitás

A Xiaomi Smart Cooking Robot az intelligens technológia csúcsa. Képes az ételek elkészítésére a legegyszerűbb receptektől a legösszetettebb ételekig. Az okos érzékelők és szenzorok segítik a pontos hőmérséklet és időzítés beállítását, így minden fogás tökéletes lesz. A Xiaomi Smart Cooking Robot többféle főzési módot kínál, beleértve a párolást, a sütést és a főzést. Az intelligens hőmérsékletszabályozás és az időzítés lehetővé teszi, hogy a robot tökéletesen elkészítse az ételeket, minimális emberi beavatkozással. Az összeszerelése pofonegyszerű és természetesen a főzés után minden edénye elmosható akár mosogatógépben is.

Bolognai spagetti a Xiaomi Smart Cooking Robot segítségével

A készülék egy sor előre beállított receptet is kínál, amelyek közül választhatunk. Csak válasszuk ki, hogy mit szeretnénk főzni, és a robot elvégzi a többit. (jó,persze az alapanyagokat még nekünk kell beletennünk és persze meg is kell mosnunk/pucolnunk azokat, amelyeknél erre szükség lehet, de a többiről a gép gondoskodik).

A könnyen érthető érintőképernyőn egyszerűen kezelhetjük a készüléket. Az egyik étel, amit kipróbáltunk vele, a bolognai spagetti volt. Az elkészítése rendkívül egyszerű volt: csak betöltöttük az alapanyagokat a készülékbe, kiválasztottuk a megfelelő programot, és hagytuk, hogy a robot dolgozzon. Az eredmény lenyűgöző lett: a szósz tökéletesen fűszerezett és ízletes volt.

Xiaomi Smart Cooking Robot
Azért a hagymát is nekünk kell felszeletelnünk ám…

Pont annyira főtt meg, amennyire kell, nem lett nyers és oda sem égett. A tésztát pedig szintén megfelelően főzte meg a készülék. Az egész folyamat során minimális volt a beavatkozási igény, így több időnk maradt más dolgokra.

Xiaomi Smart Cooking Robot
De a végeredmény finom lett.

Összefoglalás

Összességében a Xiaomi Smart Cooking Robot egy kiváló kiegészítője lehet bármelyik konyhának. Az intelligens funkciói, az automatizált főzési módok és az egyszerű kezelhetőség teszik egyedülállóvá ezt az eszközt. Ha olyan készüléket keresünk, amely képes megkönnyíteni az ételkészítés folyamatát és egyszerűsíteni a konyhai rutint, akkor ez az eszköz minden bizonnyal megérdemli a figyelmünket.

A készülék közel 300 000 forintos ára az átlagnál magasabb, de az ár és a nyújtott érték közötti viszony teljesen indokolt. Azok számára, akik kevesebb időt szeretnének tölteni a konyhában, de mégis ízletes és egészséges ételeket szeretnének fogyasztani, a Xiaomi Smart Cooking Robot tökéletes választás lehet.

tetszik plecsni

 • Dizájn
  (4)
 • Használhatóság
  (4.5)
 • Kezehetőség
  (5)
 • Extrák
  (4.5)
 • Ár/érték arány
  (4)
4.4

Summary

A Xiaomi Smart Cooking Robot egy nagyszerű konyhai kisegítője lehet mindenkinek, aki egyrészt meg tudja fizetni, másrészt képes kiadni a kezéből a főzés örömét. De ha valakinek befér a konyhájába (és a költségvetésébe), az hamar rájön majd, hogy a főzés helyett egy csomó mindent csinálhat, ami ugyaolyan jó móka és közben hogy, hogy nem, az étel is elkészül.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
További tesztek

Ezeket olvastad már?