Call of Duty Modern Warfare 3: kezdd el takarítani az SSD-d, ha játszani szeretnél vele

Már itt van a kertek alatt a Call of Duty: Modern Warfare 3, és kijelenthető, hogy tekintélyes méretben terpeszkedik. 

Ahogy az idő telik, úgy fejlődnek a videojátékok is, de ennek a fejlődésnek ára van, amit nem pénzben – vagyis valahol abban is – kell megfizetni, hanem az SSD méretében. Ma már egy vérbeli játékosnak minimum alatt van az 500 GB, de még az 1 TB is valahol éppen csak elegendő. És itt jön a képbe a november 10-én megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 3, aminek a korai hozzáférése már elérhető, bár értelemszerűen a kampány módban csupán. A játékosok pedig, akik éltek a lehetőséggel, azt tapasztalták, hogy PlayStation 5-ön finoman szólva is emberes méretben terpeszkedik a game.


modern warfare 3
Kép: IGN

A számok nyelvén ez 234,9 GB-ot jelent, ami rendkívül tekintélyes. A játék kiadója, az Activision egy közleményben elmagyarázta, hogy ennek mi az oka, és az derült ki, hogy ebben benne van a nyílt világú Zombies, az MW2-ből átvett tárgyak, valamint a jelenlegi Call of Duty: Warzone térképfájljai. Ugyanakkor a kiadó azt is jelezte, hogy a CoD HQ indítómenüjének fájlkezelési opciójára kattintva csökkenthetik a telepített méretet. Onnan ugyanis eltávolíthatók azok a tartalmak, amikre a játékosnak nincs szüksége. Szinte már látjuk, ahogy a „virágbolti” Call of Duty: Modern Warfare 3 nyolcvan GB-ra csomagolt verzióját az „ingyen” játékosok 4 óra alatt fel is telepítik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?