Moto G Power 5G: jövőre jöhet a telefon, ami már idén áprilisban megjelent

Azért jó a mobilipar, mert tele van pletykákkal és sejtetésekkel. Olyanokkal, mint ami most érkezett a Moto G Power 5G kapcsán. 

Rögtön az elején tisztázzuk azt az ellentmondást, amit a cím tartalmaz. Mert egyébként nem hazudtunk, sőt, még csak nem is egy szerkesztőségi buli után (közben) íródott a cikk, hanem az történt, hogy valóban így van. A Motorola G Power 5G ugyanis tényleg idén áprilisban került a boltokba, csakhogy a @OnLeaks értesülései szerint érkezőben van a 2024-es iterációja, ami ugyanezt a nevet kapja, csak majd oda fogják írni a végére, hogy (2024). A forrás által közölt képen pedig az látható, hogy a formavilág hasonló az elődhöz képest, ami egyébként érthető, ha egy utódról van szó.


moto g power 5G
Kép: @OnLeaks

Úgy meg főleg, hogy egy korábbi cikkünkben megírtuk, az első iPhone óta valójában minden okostelefon ugyanúgy néz ki, csak a kamerák vándorolnak ide-oda. Ami pedig a Moto G Power 5G 2024 dimenzióit illeti, azokról is szól a pletyka, így állítólag egy 167,3 mm x 76,4 mm x 8,5 mm kiterjedésű eszközt kapun, ami nagyobb, mint a 2023-as modell, a maga 163,06 mm x 74,8 mm x 8,45 mm-es méreteivel. Hardveres téren az égvilágon nem lehet tudni semmit, így inkább ismételjük el, mi lakik az idei Moto G Power 5G burkolata alatt, de csak a teljesség igénye nélkül: MediaTek Dimensity 930 SoC-vel és egy 5000mAh-s akkumulátorral, 10W-os vezetékes töltés támogatással.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?