Samsung Galaxy S22: jó hírek vidékről, jön az Android 14

A tavaly megjelent Galaxy S22 család is megkapja az Android 14-et, mégpedig egy masszív frissítés képében. 

Egy darabig úgy tűnt, hogy a Samsung elég furcsa gondolkodást alkalmaz a Galaxy S22 családot illetően, hiszen a hírek arról szóltak, hogy a tavaly megjelent S23 széria után nem a tavalyi zászlóshajó lesz a következő a sorban, amire Android 14 települ, hanem a középkategóriás A34 5G és A54 5G. Most azonban úgy tűnik, a koreai gyártó átgondolta a menetrendet, és a csúcskategóriás Galaxy S22 család megelőzi „középszerű” testvéreit.


galaxy s22
Kép: Samsung

Az S22 trió valójában már a hétvége előtt elkezdte megkapni a Samsung legújabb, Google-alapú szoftveres csemegéinek gyűjteményét, de mivel ez csak a nyilvános béta-verzióban résztvevőkre volt igaz, a SamMobile által eredetileg közölt hír nagyrészt észrevétlen maradt. Egészen a mai nap elejéig, amikor is a Reddit-posztok és kommentek lavinája, valamint ugyanezen fent említett oldal szerint (jóval) több felhasználó több országban csatlakozhatott a bulihoz. Érdemes tudni, hogy a frissítés egy több mint 3 GB-os, masszív csomag letöltését és telepítését jelenti, amely novemberi biztonsági javításokat és sok apró fejlesztést, valamint új funkciót tartalmaz.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?