iPhone 16 Pro: simán lehet, hogy csalódást fog okozni

Az iPhone 16 Pro témában kiszivárgott egy fotó, ami lehet, hogy el fogja kedvetleníteni azokat, akik úgy voltak vele, hogy amint kijön a telefon, már rohannak is a boltba. 

Van az egykori Twitter, ma pedig X nevű oldalon egy @KosutamiSan nevű felhasználó, aki önmagát Apple-gyűjtőként emlegeti, és közzétett egy fényképet, amin elvileg az iPhone 16 Pro prototípus akkumulátora látható. Az egységet egy fényes, fémből készült héj veszi körül, ami a hőelvezetésben játszhat szerepet. Fontosabb azonban – de még visszatérünk a hőmérséklet dolgára -, hogy a működéshez szükséges energiát szolgáltató alkatrész 3355 mAh kapacitású, ami mindössze 2,5 százalékkal több, mint elődjének 3274 mAh-ja.


iPhone 16 Pro
Kép: Phone Arena

November elején szintén @KosutamiSan felől érkeztek olyan információk, miszerint az Apple egy új, grafit hőrendszert tesztel, ami azt hivatott megakadályozni, hogy az iPhone 16 Pro már ne legyen mobil villanyrezsó. Ami azért is fontos lenne, mert az iPhone 15 Pro modellek melegedésének emléke még sokakban él. Azoknál ugyanis egyes alkalmazások (pl. Instagram) akár 50°C közelébe is emelkedett az eszköz hőmérséklete.

iphone 16 pro
Kép: Phone Arena

De visszatérve az akkumulátor kapacitásának jelképes növekedésére, ez még mindig több, mint amit a 15 Pro mondhatott magáénak a 14 Pro-hoz képest, mivel ott 2,3 százalék volt csupán. Az iPhone 15 akkumulátorának kapacitása kétszer ennyivel (4,6%) nőtt, az iPhone 15 Plus akkumulátorának kapacitása pedig 1,4%-kal emelkedett az iPhone 14 Plushoz képest.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?