Hamarosan egy halom Eminem lövöldözhet egymásra

Furcsa dolog elképzelni, hogy egyszerre több tucat Eminem vadászik egymásra, de tény, hogy akár ez is megtörténhet. Még szerencse, hogy csak a virtuális térben.

Csak azért, hogy gyorsan tiszta vizet öntsünk a pohárba, nem az van, hogy a nem túl távoli jövőben Eminem stílusú vagy kinézetű emberek éles lőfegyverekkel vadásznák le egymást az utcán. Pusztán csak annyi történik, hogy jön a Fortnite negyedik fejezetének fináléja, és ennek örömére az ismert elődadóról mintázott skineket vehetnek majd maguknak a játékosok. A The Big Bang-ként emlegetett fináléról a fejlesztők röviden annyit írnak a honlapon, hogy „nézd Eminemet, mint Eminem”. A Fortnite egyébként ezt az eseményt a játék új kezdetének nevezi, ami potenciálisan egy új szigetre is utalhat akár.


eminem
Kép: The Verge

A Fortnite három skin-t – Rap Boy, Slim Shady és Marshall Never More – ad ki, amelyeket a játékosok november 29-én, 19:00 órától vásárolhatnak meg a tárgyboltban. Az eseményen való részvétellel a játékosok feloldhatják a The Big Bang töltőképernyőt és a Marshall Magma Style-t a Marshall Never More ruhához, ami a rappernek izzó szemeket és tüzes bőrt ad. Senki ne mondja, hogy ez nem hangzik jól.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?