Nagyon nem tetszett az Assassin’s Creed játékosoknak, amit láttak

Konzolos és PC-s játékokban ritkán, vagy inkább soha nem látott jelenséget tapasztalt néhány Assassin’s Creed játékosok.

Foglaljuk össze, mit tudunk az Assassin’s Creed sorozatról. Nagyon röviden annyit, hogy emlékekből táplálkozó, különböző történelmi korokban játszódó, nyílt világú bérgyilkoskodás, amiben a főhős hatalmas magasságokból ugrál szekérderéknyi szénahalmokba, és ha beáll három beszélgető ember közé, hirtelen láthatatlanná válik a mögötte loholó ellen számára. De ne legyünk ennyire pikírtek, hiszen a játéknak hatalmas rajongótábora van, és nem véletlen, hiszen egy-egy részbe jó sok órányi szórakozás, és tartalom van belegyömöszölve. Éppen ezért lepett meg néhány játékost egy olyan jelenség, ami ilyen formájában a konzolos és PC-s platformokon egyáltalán nem ismert. Jelesül az, hogy egy teljesképernyős felugró reklám jelent meg a képernyőn, ami az Assassin’s Creed Mirage fekete pénteki 20 százalékos leárazására hívta fel a figyelmet.


Forrás: Reddit

Több Reddit-felhasználó játékos is hasonlóról számolt be, egyikük pedig röviden undorítónak nevezte ezt játék közben megtapasztalni. A Ubisoft (ami a sorozat kiadója) nem fogta bő lére a reakciót, annyival elintézte, hogy a felugró hirdetések egy technikai hiba következményeként jelenhettek meg, de amint észlelték a problémát, aminek az elhárításához azonnal nekifogtak, ahogy tudomást szereztek róla. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy ha ez a dolog játék közben történik, akkor azt valakinek így kellett kódolnia, tehát ezt véletlen hibaként értelmezni elég nehéz. Hozzá kell tenni, hogy a konzolos és PC-s játékok esetében sem ismeretlen az in-game reklám, csak eddig nem így, ennyire tolakodóan volt jelen, és erre lehet azt mondani, hogy ismeretlen a felhasználók számára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?