Ragyogni fog a lakás karácsonyra ezekkel a porszívókkal

A karácsony közeleg, és talán nincs is jobb időszak otthonunk alapos kitakarítására, mint most, amikor még előtte vagyunk a decemberi őrületnek, a bevásárlási láznak és a sütés-főzési őrjöngésnek. Ha most alaposan kitakarítjuk az otthonunkat, akkor következő hetekben ráérünk a többi karácsony előtti feladattal foglalkozni és így egy komoly stresszfaktorral kevesebb rakódik majd ránk az év utolsó heteiben.

A Samsung pedig ehhez a feladathoz olyan porszívókkal járul hozzá, amelyek nemcsak hatékonyak a takarításban, hanem a tisztaság fenntartásában is segítenek és emellett stílusos kiegészítőkké is válhatnak otthonunkban. A cég két csúcskategóriás porszívója, a Bespoke Jet és a JetBot okosporszívó, pontosan azt a kényelmet és hatékonyságot kínálja, amire szükség van ahhoz, hogy a lakásunk ünnepi fényben ragyoghasson.


Samsung Bespoke Jet – A stílus és erő találkozása

A Samsung Bespoke Jet porszívó a hatékonyság és elegancia csúcspontja. Ezt a vezeték nélküli kézi porszívót úgy tervezték, hogy harmonizáljon otthonunk bármely terével, miközben rendkívüli tisztítóerőt biztosít a karácsony előtti nagytakarításhoz. Az eszköz sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden felszín – a kemény padlótól a szőnyegekig – makulátlanul tiszta legyen. A kiürítésről pedig saját maga gondoskodik, ugyanis az állványába épített, könnyen üríthető porzsákos gyűjtőjébe minden porszívózás után átnyomja az összetakarított port, így azt csak ritkábban kell nekünk kiüríteni.

samsung bespoke jet mi álló porszívó
Az állványban egy extra porzsák is segít, hogy ritkábban ellen üríteni a porszívót.

A Samsung Bespoke Jet könnyedén kezelhető és gyorsan átalakítható kézben tartott porszívóvá, így az apróbb sarkok és bútorok közötti részek takarítása is gyerekjáték lesz. Emellett különböző színekben vásárolhatjuk meg, így mindegy, milyen az otthonunk színvilága, ezt a készüléket akkor sem kell feltétlenül eldugnunk egy takarítószeres szekrénybe, elegáns állványával kellemes látványossággá is vállhat a szoba sarkában.

Jet Bot okosporszívó – A kényelem és az intelligencia egyensúlya

A Jet Bot okosporszívóval valóban időt és energiát takaríthatunk meg. Ezt a készüléket könnyedén beállíthatjuk, hogy tisztítsa meg az otthonunkat, anélkül, hogy magunknak kellene kézi porszívóval takarítanunk. De arra is alkalmas, hogy ha már alaposan kitakarítottunk mindenhol, akkor napról napra körbejárva, szép tisztán tartsa a lakást, így a kézi porszívónkat csak akkor kell majd használnunk, ha valami komolyabb szennyeződést kell feltakarítanunk.

Jet Bot robotporszívó Samsung BESPOKE Jet porszívó
Teljesen egyedül takarítgat, amíg mi a karácsonyi bevásárlást intézzük.

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően a Jet Bot könnyedén kikerüli a bútorokat és a többi berendezést, így mindenhol tisztaságot hagyva maga után. A Jet Bot+ modell ráadásul rendelkezik egy méretesebb dokkolóállomással is, amiben egy porzsákos tároló is található. Ebbe a porszívó a Bespoke Jethez hasonlóan minden takarítás után automatikusan átszivattyúzza a felszívott port, így a robotporszívó még porosabb lakásban is akár heteket kibír teljesen „magára hagyva”.

Az okosporszívóhoz egy okostelefonos alkalmazás is tartozik, amellyel távolról is vezérelhetjük a takarítást. Beállíthatjuk a tisztítási ütemtervet és megfigyelhetjük a porszívó működését, így mindig ellenőrzésünk alatt tarthatjuk az otthonunk tisztaságát.

Karácsonyi ragyogás kényelmesen

A Samsung Bespoke Jet és JetBot okosporszívói a Samsung SmartThings alkalmazással is kompatibilisek, így a takarítási folyamatokat könnyedén beállíthatjuk és nyomon követhetjük okostelefonunkról vagy táblagépünkről, maximális kényelmet és kontrollt biztosítva ezzel a folyamatok felett.

A Samsung Bespoke Jet ereje és a JetBot okosporszívó intelligens funkciói segítségével könnyedén elérhetjük, hogy a lakás karácsonyra nemcsak fényesen ragyogjon, hanem mi is több időt tölthessünk szeretteink társaságában, a takarítási teendők helyett.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?