A Honor Magic 6 Pro, és a 160 megapixeles periszkóp

A Honor Magic 6 Pro esetében a kamera és az erről szóló pletykák olyanok, mint a Szabó bakter feleségének a halála. 

Az Indul a bakterházban a bakter feleségének kísértete zargatja a lakókat, akiről annyit tudni, hogy felakasztotta magát. Ezzel kapcsolatban hangzik el, hogy két opció van, miszerint a hölgy magától ment fel a fára, vagy a bakter segített neki. Pontosan nem tudni, mivel „beszélik ezt is, azt is”. No, hát a nem hivatalos információk (köznyelvben pletykák) is ilyenek. Ugyanis korábban azt lehetett hallani, hogy a Honor Magic 6 Pro periszkópos kamerája 200 megapixeles lesz, aztán ma meg mire feljött a nap, kiderült, hogy 160.


honor magic 6 pro
Így néz ki a telefon egy nem hivatalos fotón – Kép: GSMArena

A bennfentesek azt is tudni vélik, hogy a telefon OV50K szenzort kap, és ez nem 1 hüvelykes típusú szenzor lesz, hanem inkább 1/1,3 hüvelyk körüli, ami nagyjából ugyanolyan méretű, mint a Galaxy S23 Ultra 200MP-es fő képalkotója. A Digital Chat Station szerint az OV50K lényegében egy egymásra épülő szenzor, hasonlóan az Xperia 1 V-ben és a OnePlus Openben (Oppo Find N3) lévőhöz. Egyébként a hamarosan debütáló Magic 6 Pro nem igazán hallat magáról azon kívül, hogy Snapdragon 8 Gen 3 lesz benne, viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy októberben azért sikerült lencsevégre kapni, igaz, elég gyenge minőségű képekkel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?