Hitman: Blood Money Reprisal – legyen ön is bérgyilkos!

Napközben, kemény munka mellett kinek ne jönne jól pihenésként egy kis könnyed, laza szórakozás a Hitman: Blood Money segítségével, amiben kedvenc bérgyilkosunk takarja a világ – jellemzően gazdag és gonosz – söpredékét. 

A múlt hónap elején bejelentett Hitman: Blood Money – Reprisal már elérhető iOS-en és Androidon. Fejlesztője a Feral Interactive, a stúdió, ami olyan portokat mondhat magáénak mobilra, mint az XCOM 2 Collection, az Alien: Isolation, a Company of Heroes, a Rome: Total War és a Grid Autosport. Fontos, hogy aki a 47-es ügynök bőrébe akar bújni, annak 14,99 $ / 14,99 € / 12,49 £-t kell a pénztárnál hagyni. A Hitman: Blood Money mobilos verziója teljesen megújult, és olyan vizuális elemekkel bővült, amelyeket először a konzolos Enhanced Editionben láthattunk.


hitman blood money
Kép: Phone Arena

Emellett a Feral Interactive számos opcionális új funkciót is hozzáadott, köztük az Instinct Mode-ot és a Warning rendszert, amelyek átfogó képet nyújtanak a játékosoknak a játék világáról. Ráadásul a Hitman: Blood Money – Reprisalban a játékosok a teljesen testre szabható érintőképernyős kezelőfelületet, gamepadot vagy billentyűzetet és egeret használhatnak a játékhoz. A 12 rendkívül jól újrajátszható sandbox küldetést tartalmazó játék a sorozat későbbi játékai által inspirált játékmenetbeli fejlesztéseket ígér.

A Feral Interactive azt ajánlja a rajongóknak, hogy a Hitman: Blood Money – Reprisal-t legalább Android 11 vagy iOS 16 rendszert futtató eszközökön játsszák. A játékhoz körülbelül 4 GB szabad tárhelyre van szükség a készüléken, bár a fejlesztők legalább a dupláját ajánlják a kezdeti telepítési problémák elkerülése érdekében. A félreértések elkerülése végett a hardveres feltételekben vékony készülékeket letiltják a vásárlásról, így aki az App Store-on vagy a Google Play Store-on keresztül meg tudja venni, annak garantáltan megfelelő élményben lesz része.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?