Megtartotta búcsúkoncertjét a KISS, avatárjaikkal turnéznak tovább

A minap véget ért az End of the Road néven meghirdetett, utolsó világkörüli turnéja a KISS-nek, ezzel a valaha volt egyik legismertebb rockzenekar elbúcsúzott a közönségtől. Vagy valami olyasmi. 

A csaknem fél évszázada működő amerikai rockbanda végleg leköszönt utolsó élő fellépésével, amire a New York-i Madison Square Gardenben került sor. Az End of The Road nevű búcsúturnét még 2019-ben jelentették be a tagok, melynek részeként 2022 júliusában a magyar közönségtől is eköszöntek.


Bár a banda már nem fog turnéra indulni a jövőben, ez nem jelenti azt, hogy vége is a KISS koncerteknek. Mostantól digitális avatárjaik fognak fellépni a színpadon a jelenlegi bandatagok, Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer és Eric Singer helyett. A New York-i búcsúkoncert alkalmával pedig bemutatták digitális replikáikat, amelyek íziben elő is adták a God Gave Rock and Roll to You-t, amit alább láthattok.

A virtuális zenekarral kapcsolatos konkrét terveket egyelőre nem közöltek, de Gene Simmons, a KISS egyik alapító tagja azt mondta, hogy az avatárok örökké fiatalon tartják majd a bandát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?