Redmi Note 13 Pro: kell még aludni párat a globális megjelenésig

Kínában már boldogan rohangálnak a Redmi Note 13 Pro tulajok, de a világ többi polgárának még kell egy kicsit várni, hogy a kezükben tarthassák.

Habár nem gondoljuk azt, hogy a Xiaomi telefonjainak olyan elvakult rajongótábora lenne, mint amilyet az iPhone-ok mondhatnak magukénak, hogy a megjelenés előtti napon odasátraznak az üzlet elé, de biztos akadnak egy sárga tállal olyanok, akik viszont nagyon várják, hogy a Redmi Note 13 Pro végre kiszabaduljon szülőhazájából.


És bár addig még van némi idő, azért olyan sokáig nem kell várni, tekintve, hogy ma Mikulás napja van, a készülék pedig 2024. januárjában debütál globálisan. Persze, a január 31 nap, tehát a várakozás lehet három hétnyi, de akár szűk két hónap is. Annyi azonban biztos, hogy India lesz az első, ahol megvásárolhatóvá válik, csak még azt nem tudni, hogy a Redmi Note 13 Pro, vagy a Pro+ lesz-e az első, amihez hozzájuthatnak a derék felhasználók.

redmi note 13 pro
Kép: mi.com

Az árazással kapcsolatban nincs pontos infó, de pletykák vannak róla, és ha ezek igaznak bizonyulnak, akkor egész jó vétel lehet a kínai gyártó mobilja. Úgy tudni, hogy a Pro-ért 450, míg a Pro+-ért 500 eurót kell majd kicsengetni, ami jelenlegi árfolyamon 170 és 190 ezer forintnak felel meg. Érdekesség, hogy memória és tárhely tekintetében Európát illetően csak egy 12 GB RAM és 512 GB háttértár konfigurációról tudunk, holott Kínában a két eszköz összesen nyolcféle variációban vásárolható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?