A vanília iPhone 14 a világ legkeresettebb telefonja

Földünk tíz leginkább felkapott telefonja között a vanília iPhone 14 mögött ott sorakoznak további testvérei is.

Rendkívül érdekes, hogy amikor a két nagy gyártó – a Samsung és az Apple – teljes mobilos volumenét vizsgáljuk, akkor azt látjuk, hogy bizony valóban a két, leginkább meghatározó vállalatról van szó. Ám ha fogjuk, és modellek szerint is megtekintjük, hogy mi a helyzet, akkor az derül ki, hogy a Samsung egyetlen modellje sem tud ráverni az almákra.


A tíz legkeresettebb mobil között – ahogy cikkünk címében is írjuk – a vanília iPhone 14 van az első helyen, míg a család másik két tagja, a 14 Pro Max és a 14 Pro a másodikon és a harmadikon. De még a dobogóról saját tesói miatt lemaradó iPhone 13 is szépen teljesít a maga negyedik helyével.

iphone 14
Kép: Phone Arena

És csak itt, ötödikként lép be a Samsung a versenybe, mégpedig a Galaxy A14-gyel. Őt követi az A14 5G, az A54, és nyolcadikként az A04e. Kilencedik helyen törik meg a két nagyvállalat egyeduralma, mivel ott a Xiaomi tanyázik, méghozzá a Redmi 12C-vel, de a lista záró tagjaként, a tizedik helyen újra koreai modell lakik, jelesül a Galaxy A34. Láthatjuk tehát, hogy a Samsung jelenlegi zászlóshajója, a Galaxy S23 nem igazán tud labdába rúgni, ami főleg úgy „csúnya” eredmény, hogy az iPhone 14 viszont stabilan viszi az első helyeket. H

ozzá kell tenni azt is, hogy a Galaxy S23 a megjelenésekor az első negyedévben csupán az Ultra kivitelével tudott felkerülni a listára, és annak is csupán a hatodik helyére. Hogy utána a következő negyedévre leküzdje magát a nyolcadikra, és onnan szépen ki is essen az első tízből.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?